Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo u hrvatskoj

Peugeot 107 s trojim vratima nudi se za 56.080 kuna

'107Peugeot05_nnn_aut_060112.jpg'
''
22.03.2012.
u 17:41

U ponudi je jedan motor, dva mjenjača i dvije razine opreme, a izvedba s peterim vratima skuplja je 2000 kn.

Peugeot 107, gradski francuski model, u novom se izdanju počeo prodavati u Hrvatskoj. Mini automobili u obitelji su najčešće drugo vozilo, tek ponegdje treće, a u pravilu se radi o urbanim borcima prilagođenima uskim parkirališnim mjestima i prenapučenim cestama.

Novi 107 je moderniji i urbaniji, inspiriran novim izgledom marke Peugeot. Dimenzije su mu ostale iste, prednji kraj je redizajniran. Novi branik ima dvije zaštitne površine – jednu na prednjem dijelu i dvije sa strane – obje estetske i funkcionalne, pogotovo u gradskoj vožnji.

Model 107 postao je još praktičniji i ekonomičniji. Unutrašnjost je obogaćena novim elementima opreme. Primjerice, CD audiosustav s dva dodatna zvučnika dolazi u seriji ili u opciji, ovisno o paketu opreme, kao i novi kožnati upravljač, ili LED dnevna svjetla i maglenke. Novi PC Bluetooth CD audiosustav dostupan je u opciji, u kombinaciji s još dva zvučnika, i nudi USB, MP3 i Bluetooth priključke, inače dostupne u vozilima višeg segmenta.

Peugeot 107 zadržao je jednostavnu gamu s dvije razine opreme, s trojim i peterim vratima, te s dva mjenjača: 1,0i agregat sa 68 KS dolazi sa 5-brzinskim ručnim ili 5-brzinskim 2-tronic pilotiranim mjenjačem. Emisiju CO2 kod modela 107 smanjena je na samo 99 i 104 g/km, s ručnim i 2-tronic mjenjačima. Potrošnja goriva snižena je na 4,3, odnosno 4,5 l/100 km.

Peugeot 107 s trojim vratima i osnovnim Access paketom opreme stoji 56.080 kn, dok izvedba s peterim vratima stoji od 58.080 kn. Serijski donosi vozačev i suvozačev zračni jastuk, ABS, LED dnevna svjetla, preklopivu stražnju klupu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije