Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVITETI

Opel iduće godine predstavlja dva nova crossovera: Grandland i Crossland

Opel Crossland X i Grandland X
Foto: Opel
23.11.2016.
u 08:55

Oba crossovera spajaju moćan dojam SUV-a s visokom razinom vozne dinamike

Novi Opel Grandland X nešto je poput velikog brata Opela Crossland X. Oba crossovera bit će predstavljena 2017. i spajaju moćan dojam SUV-a s visokom razinom vozne dinamike.

Grandland X od jeseni 2017. ponudit će mogućnost vožnje izvan ceste, povišen položaj sjedala, pregršt prostora za prtljagu. Njegov stil kombinira robusnost s elegancijom, a koncept uređenja interijera nudi puno udobnosti spojene s visokom razinom praktičnosti. Grandland X upotpunit će, pak, bogatu Opelovu ponudu u posebno popularnoj kompaktnoj klasi.

Opel Crossland X ući će u B segment u prvih šest mjeseci 2017.

>> Šminkerski crossover s odličnim turbobenzincem

>> Svaki četvrti europski i svaki peti hrvatski kupac bira SUV vozilo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije