Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJERA NA JESEN

Novi superautomobil Mercedes-AMG GT najavljen fotkama interijera

Mercedes-AMG GT
Foto: Daimler
1/2
16.04.2014.
u 11:08

GT je drugi sportski auto, nakon SLS AMG-a, koji je Mercedes-AMG razvio potpuno samostalno

Mercedes je najavio svoj novi superautomobil, Mercedes-AMG GT, koji bi trebao imati svjetsku premijeru na jesen ove godine. GT je drugi sportski auto, nakon SLS AMG-a, koji je Mercedes-AMG razvio potpuno samostalno, rekao je glavni izvršni direktor tvrtke Tobias Moers.

Službeno je objavljeno samo par fotografija, i to interijera, pa ćemo malo pričekati da vidimo kako će auto izgledati izvana. Ekskluzivnim materijalima obloženim kokpitom dominira avijacijska tema, tipična za Mercedesove sportske aute, dok oblik središnje konzole podsjeća na usisnik zraka NACA i odaje trkačko podrijetlo marke.

>> Mercedes lani prodao najviše modela AMG u povijesti

>> Mercedes S 63 AMG: Samo 3,49 kg po konjskoj snazi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije