Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo na tržištu

Novi Fiat Doblo u hrvatskim salonima po cijeni od 113.500 kuna

Fiat
Foto: Fiat
1/3
17.04.2015.
u 18:00

Doblo se nudi s konfiguracijom do sedam sjedala i kao putnički ili dostavni automobil

Fiatov multifunkcionalni model u kojem bi se mogla zamisliti gotovo svaka obitel ili poduzetnik (N1 homologacija), novi Doblo, stigao je na hrvatsko tržište. Početna cijena talijanskog čarobnjaka prostora iznosi akcijskih 113.500 kuna, za izvedbu Doblo Combi 1,3 JTD od 90 konja. Doblo je u novom izdanju dobio nova svjetla, novo lice i interijer, bogatiju opremu, a obnovljena mu je i motorna gama. U ponudi je sedam motora - benzinskih, dizelskih te jedna opcija pokretana plinom (Natural Power, 120 KS) - čije snage sežu od 90 do 135 KS.

Iza modernijih, dinamičnijih vanjskih linija, otvaranjem bočnih kliznih vratiju otkriva se ugodan interijer. Prostora ne manjka ni na prednjim sjedalima - ako sprijeda sjede dvije osobe, iako je u ponudi i izvedba s tri sjedala u prvom redu - ni u drugom odnosno trećem redu. Doblo četvrte generacije nudi preko 30 različitih konfiguracija sjedala. Sva sjedala mogu se preklopiti i ukloniti, pa se u Doblou mogu prevoziti predmeti duži od dva i pol metra. Prtljažni prostor najbolji je u klasi te prima od 790 do 3200 litara prtljage, odnosno do 4000 l s dužim međuosovinskim razmakom. Doblo se, naime, nudi u putničkoj i dostavnoj izvedbi, u dvije nosivosti, dvije visine krova, s dva međuosovinska razmaka. Dobro Combi je stigao, a verzije Cargo i Panorama u prodaju će do kraja travnja.

Cijena novog modela neznatno je veća od one staroga Dobloa, od kojega je novitet i puno opremljeniji. Serijski donosi, primjerice, klima-uređaj, servo upravljač, zračne jastuke, el. podizače stakala, centr. dalj. zaključavanje, ABS, ESP.

>> Praktičan automobil podvojenog karaktera

>> Premijerno razgledavanje modela Fiat 500 X

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije