Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najam vozila

Nova Rent a car – predstavlja novu uslugu „Razbistri glavu i uživaj“

Nova rent a car
Foto: PR FOTO
1/3
21.04.2016.
u 15:41

Slijedeći europske i globalne trendove i nastojeći što uspješnije odgovoriti na sve veće želje i potrebe klijenata NOVA RENT A CAR je u predstavila novu uslugu koja omogućava klijentima najam vozila na doslovno 5 min.

„Dosta Vam je gledanja prijenosa saborskih sjednica, frustrira vas situacija na poslu ili dnevno politička situacija ili ste se posvađali s muzem/ženom jer trebate ići s punicom na vikend. Iznajmite vozilo i uzmite vremena za sebe koliko god vam treba“, prenio nam je Rino Pavlov direktor marketinga i odnosa s javnošću Nova Rent a Car, opisujući uslugu za ljude koji jednostavno žele pobjeći od svakodnevnih problema, sjest za upravljač pojačat omiljenu radio stanicu i pjevat na sav glas ili spustiti prozore i uživati u vožnji bez briga.

Korisnici koji su već koristili uslugu rekli su da je najbolje je što se uopće ne treba brinuti oko parkinga i plaćanja parkinga, već kad se odmorite i smirite samo jednostavno vratite vozilo i to je to. Nova rent a car nudi kao dodatnu uslugu i mogućnost najma vozila za klijente koji samo žele sjediti i plakati u miru na parkingu.

Inače Nova Rent a car je jedna od vodećih hrvatskih nacionalnih rent a car agencija, sa novom velikom modernom flotom vozila različitih veličina i brandova od gradskih, obiteljskih vozila, cabrio vozila, monovolumena, putničkih kombija preko poslovne klase vozila do premium vozila i vozila luksuzne klase po izrazito pristupačnim cijenama.

Nova rent a car ima urede u svim većim hrvatskim gradovima i aerodromima- Posjetite ih Zagreb ured hotel Sheraton, Zagreb aerodrom Pleso, Zadar aerodrom, Šibenik , Trogir, Split aerodrom Kaštela, Split grad, Dubrovnik grad i Dubrovnik aerodrom Čilipi.

Više o uslugama i ponudi NOVA rent a car možete pronaći na web www.novarentacar.hr ili u jednom od ureda.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije