Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GIULIA

Nova Alfa ima stražnji pogon i ubrzanje do stotke za 3,9 sekundi

Alfa-Romeo
Foto: FCA
1/3
25.06.2015.
u 16:27

Giulia je predstavljena u Alfinom muzeju u Areseu kod Milana u povodu 105. godišnjice osnivanja tvrtke

Četiri godine nakon završetka proizvodnje modela 159, Alfa-Romeo predstavio je nasljednika - Giuliju. Novitet sa starim imenom na prvi pogled ističe se agresivnim i atraktivnim dizajnom, no ono što ga čini posebno zanimljivim krije se ispod karoserije, a to je pogon na stražnje kotače, koji u Alfinim mainstream limuzinama nismo vidjeli još od 75-ice.

Osim stražnjeg, u ponudi će biti i pogon na sva četiri kotača. Očekuje se niz motora, a posebno zanimljiva bit će verzija Quadrifoglio sa šestcilindričnim motorom od 510 konjskih snaga i ubrzanjem do stotke za samo 3,9 sekundi.

Giulia je predstavljena u Alfinu muzeju u Areseu kod Milana u povodu 105. godišnjice osnivanja tvrtke, a premijeru bi trebala imati na autosalonu u Frankfurtu u rujnu.

>> Alfa Romeo 4C - skladno nabildan talijanski sportaš

>> Jedinstvena kombinacija - Alfa MiTo s Marshallovim pojačalom u prtljažniku

Komentara 4

Avatar _Hedon_
_Hedon_
21:09 25.06.2015.

I tata bi sine

SA
samoborka
18:27 25.06.2015.

lijepo, lijepo..svidja mi se

NA
Napalm
20:20 25.06.2015.

Naj taman bi mi se uklopila u dvorište.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije