Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
autoclick

Nissan X-Trail, nastavak SUV priče

nissan
Foto: Screenshot
1/2
28.01.2015.
u 13:40

Baš kao i kod prethodnika riječ je automobilu koji je ekstenzija popularnom Qashqai-u. I to kakva.

Nissan je sa novim X-Trailom pokazao da zna kako tehnologiju učiniti da izgleda dobro. Baš kao i kod prethodnika riječ je automobilu koji je ekstenzija popularnom Qashqai-u. I to kakva.

Velik, atraktivnog izgleda, prostran i pouzdan a uz sve to i ekonomičan potrošač. Ekonomičan u ovom slučaju znači da je naš testni model imao prosječnu potrošnju od vjerovali ili ne ali samo 5,5 litara. Voljeli ga ili ne, X-Trail je apsolutno ultimativni model u svijetu SUV segmenta. Za više detalja pogledajte priloženi video.

>> Veliki iskorak za japanskog tvorca crossover segmenta

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar atrpimir
atrpimir
08:58 03.02.2015.

sve je to šminka tj papi lova za budhale! ako netko treba pravi terenac onda takav treba i kupit., a ne nikakav suv ili crossover suv ili bogtepitaj kakvi još marketinški bullshit.

BO
boreabo
22:23 28.01.2015.

U X-trail ( ili Rogue ) ugrađuje se i 4 cil. benzinac 2.5 l i 170 ks ( Nissanov provjereni motor koji se ugrađuje i u neke druge modele ) - očito je procjena da u RH nema interesa zaa SUV benzinac ( šteta ) ... Inače X-trail u benzinskoj verziji u USA košta 22.790 $ ...Pola cijene ovog RH diesela...za proplakat ...

N1
Nešo.15
20:01 01.02.2015.

A ne 'nissan'. Kad vam treba dobar SUV: VOLVO xc60, Audi Q5, Dacia Duster, FIAT Freemont, Citroen C-Crosser, Renault Koleos, Jeep Cherokee, Land Rover Discovery Sport.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije