Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svečano otvorenje

Mercedes vrijedan milijun eura stigao u Zagreb

emil frey auto centar
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/14
25.04.2014.
u 08:15

Među uzvanicima uz Waltera i Emila Freya bile su mnoge osobe iz javnog života - Milan Bandić, Tarik Filipović, Nevena Rendeli, Ante Todorić...

Novi prodajno-servisni centar Emil Frey Auto Centar na Jankomiru u Zagrebu svečano je otvoren u četvrtak, a najveću pažnju uzvanika privlačio je izloženi Mercedes-Benz vrijedan milijun eura.

Među uzvanicima uz Waltera i Emila Freya bile su mnoge osobe iz javnog života - Milan Bandić, Tarik Filipović, Nevena Rendeli, Ante Todorić...

U novom izložbeno-prodajnom prostoru potencijalni kupci mogu pronaći Mercedes-Benz i Smart vozila, a u sklopu centra je i moderno opremljena servisna radionica, skladište rezervnih dijelova i autopraonica.

Podsjetimo švicarsko-njemačka automobilistička tvrtka Emil Frey Group postala je distributer Mercedes-Benza za Hrvatsku nakon propasti Eurolinea, a u našoj zemlji prošle godine zabilježen je porast prodaje Mercedes–Benz osobnih i gospodarskih vozila za čak 72 posto.

>>Emil Frey Auto Centar počinje i službeno prodavati Mercedese

Foto: Daniel Kasap/PIXSELL

Komentara 2

ZA
zagreb1111111111
12:38 27.04.2014.

Bolje da je dvorac u rukama hrvatskog lopova nego mađarskog američkog ... No nije bolje da je dvorac u rukama grada koji ima poštenog gradonačelnika.

GS
gaja.senior
11:51 26.04.2014.

Pa tu su se več pojavili pravi kupci sa teško zarađenom lovom posebno zemljaci iz dvorca i rvatib rvatina bandič

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije