Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Renaultova premijera

Mégane Grandcoupé u Hrvatsku stiže u prosincu

Megane
Foto: Youtube Screenshot
1/2
30.07.2016.
u 08:00

Odlikuje se prostranim stražnjim sjedalima i velikim prtljažnikom

Renault je pokazao novu karoserijsku izvedbu modela Mégane – Mégane Grandcoupé. Četverovratna inačica francuskog kompakta upotpunjena je panoramskim staklenim krovom jedinstvenim u tom segmentu. 

Zahvaljujući zajedničkoj arhitekturi platforme CMF C/D oprema novog Méganea Grandcoupé preuzeta je iz višeg segmenta, što je utjecalo na udobnost i užitak u vožnji.

Donosi, primjerice, 7-inčni TFT zaslon za prikaz podataka u instrumentnoj ploči (može ga se dopuniti i 8,7-inčnim zaslonom multimedijskog sustava R-Link 2), Multi-Sense, head-up zaslon u visini vozačevih očiju, pomoć pri parkiranju, kočenje u nuždi, upozorenje na nenamjernu promjenu voznog traka. Odlikuje se prostranim stražnjim sjedalima i velikim prtljažnikom.

Novi Renault Mégane Grandcoupé na hrvatsko tržište stiže u prosincu. Na izbor će biti benzinski motor SCe 115, te dizelaši dCi 90, dCi 110 i dCi 130. 

>> Poznate linije osvježene naprednom tehnologijom, u Hrvatsku stiže na jesen

Komentara 2

Avatar VitoBH
VitoBH
13:39 31.07.2016.

Imam novog Renaulta, sve otpada, kao da ga je proizvela Crvena zastava YU.

Avatar maxist
maxist
21:16 01.08.2016.

Sve je to krasno,ALI servisi -apoteka, dijelovi ko dragulji (skuplji i od Japanaca), kvarni ko šuplji zub , a to si bogati neće priuštiti a ostali bi bankrotirali. Posebna je priča elektronika (mušičava) a baratanje funkcijama putem ekrana iziskuje parkiranje a oni sa 2 dioptrijom i naočale kao dodatnu opremu......pa tko misli da to sve može imati će dizajnerski auto ........i troškove+

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije