Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUZUKI

Mali SUV Vitara stiže u Pariz

Suzuki Vitara
suzuki
01.09.2014.
u 16:11

Na tržište stiže iduće proljeće

Suzuki je objavio fotografiju svog novog malog SUV-a Vitare. Nastao je na temelju iV-4 koncepta pokazanog prošle godine, a na tržištu će biti konkurent sve brojnijim manjim crossoverima poput Nissan Jukea. Tako je Suzuki nastavio tradiciju imena Vitare, malog kultnog džipa, koji se na tržištu pojavio prije točno 25 godina. Za veći SUV Suzuki koristi ime Grand Vitara.

Premijera je 2. listopada u Parizu, kada ćemo saznati sve pojedinosti o novom automobilu, a zasad znamo da će Suzuki u Vitari nuditi štedljive dizelske motore i Allgrip inteligentni pogon na sva četiri kotača. Osim konkurenata drugih marki Vitari će konkurencija na tržištu biti i SX4 i SX4 S-cross, modeli iz vlastite proizvodne game. Na tržište stiže iduće proljeće.

>> Suzuki SX4 izrastao je u kompaktni SUV i cilja na Qashqai

>> Suzuki Celerio - novi globalni gradski automobil

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije