Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVO IZNENAĐENJE

Majci darovao stari Saab iz snova i potpuno je oduševio

Saab
Screenshot Youtube
12.08.2014.
u 13:01

Coreyu Waddenu trebala je godina dana da pronađe i kupi pravi model

Još otkad je bio dijete majka Coreya Waddena govorila mu je o auto koji je oduvijek željela - bakreni Saab 99 EMS iz 1973. godine. Trebala mu je godina dana, ali joj je na kraju ispunio želju i potpuno je oduševio.

Pravi auto tražio je šest mjeseci, sve dok mu prijatelj nije našao jedan na eBayu. Nije bio istog godišta ni boje - bio je srebrni i iz 1974. godine, Coreyu je to bilo dovoljno blizu. Kontaktirajući prodavatelja doznao je da ima cijelu kolekciju Saabova, a među njima ni manje ni više ni bakreni 99 iz 1973. godine.

- Trebalo mi je još šest mjeseci da ga kupim, ali vrijedilo je iznenaditi je - objavio je Corey na YouTubeu, ispod snimke reakcije njegove majke na ovaj prekrasan dar.

 

>> Za 10 godina rada karlovački obrtnik radniku poklonio auto

>> Iznenadila suprugu automobilom i vilom od 40 mil. $

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:53 13.08.2014.

Ma daj prokleta auto industrija i njene reklame, njoj je trebal posvetiti godinu dana, a ne prokletoj hrpi lima rupe bez dna. kako vragu stvar koja košta i propada može značiti više nego mi ljudi jedni drugima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije