Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVITETI

Luksuz i hibridi dominiraju auto-salonom u New Yorku

New York International Auto Show
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/19
17.04.2014.
u 09:17

Alfa Romeo 4C ima američku premijeru, koja označava povratak talijanske marke u SAD

Najveći američki, ali i neki od najvećih europskih proizvođača predstavili su svoje novitete na New York International Auto Showu. Američki auto-salon službeno se otvara u subotu, 19. travnja, no jučer je otvoren za novinare.

Salonom dominiraju luksuzna vozila. Ima tu dosta auta koje smo već vidjeli na drugim salonima, no ima i noviteta, a među najvećima je Land Roverov koncept Discovery Vision, koji je predstavljen dan prije. Alfa Romeo se nakon 20 godina vraća na američko tržište, a u New Yorku je američku premijeru doživio 4C. Ford je predstavio posebno izdanje Mustanga povodom 50. godišnjice slavnog modela, a svjetsku premijeru imaju i kabrioletski BMW M4 te X4.

Hyundai je predstavio obnovljenu Sonatu, a Toyota Camry, inače najprodavaniji auto u SAD-u u posljednjih 12 godina.

Luksuzni hibridi također su jedna su od tema ovogodišnjeg auto-salona u New Yorku. Cadillac je predstavio ELR, Porsche hibridnu Panameru, a BMW i3 i i8.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Foto: Reuters/PIXSELL

- i8 je superautomobil sutrašnjice. S jedne strane ubrzava od 0 do 100 za malo više od 4 sekunde, a troši do 2,6 litara, to dosad još nitko nije postigao - rekao je Ludwig Willisch, predsjednik sjevernoameričke podružnice BMW-a.

U galeriji pogledajte ostale najzanimljivije novitete.

>> Mini uoči New Yorka predstavio osvježeni Countryman

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije