Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvježeni model

Lana i up! na svjetskoj prezentaciji u Milanu

Lana i up!
Foto: PR FOTO
1/3
01.07.2016.
u 14:37

Nakon svjetske premijere u Ženevi, u Italiji na obali jezera Como održala se međunarodna prezentacija novog up!-a na kojoj je prisustvovala i ekipa hrvatskih novinara.

Uz njih, na prvim vožnjama najuspješnijeg mikro gradskog automobila bila je i posebna gošća, Lana Klingor Mihić. Pobjednica ovogodišnjeg izdanja Masterchefa nije skrivala oduševljenje novom generacijom up!-a koji je u prekrasnom ambijentu u okolici Milana zasjao u punom sjaju.

Najvažniju novost kod osvježenog up!-a svakako predstavlja novi 1.0 litreni trocilindrični turbobenzinski motor sa 90 KS. S njim up! do 100 km/h ubrza za 9,9 sekundi i dosegne najveću brzinu do 185 km/h, uz prosječnu potrošnju od 4,4 l/100 km s prosječnim dosegom i do 800 km.

Poradilo se i na dizajnu, tako da je osvježeni up! narastao i nudi još više prostora u svojoj unutrašnjosti. Izvana ga krasi dinamičan moderni dizajn, a u unutrašnjosti nudi novi Infotainment sustav s preglednim zaslonom, sučelje za pametne telefone kojim se izuzetno jednostavno upravlja, a po želji ga možete pretvoriti u koncertnu dvoranu s vrhunskim američkim audio sustavom marke Beats. 
Također u ponudi će biti i posebni model up!-a Beats koji predstavlja simbiozu Volkswagena i brenda Beats. 

Uz novi up! na raspolaganju su i nove boje karoserije te novi alu naplaci, dok početna cijena iznosi 72.900 kuna. Početak prodaje zakazan je za kolovoz.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije