Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Infiniti Q80 Inspiration

Koncept premium velikana za pariški auto-salon

Infiniti Q80 Inspiration
Infiniti
29.09.2014.
u 22:24

Q80 u raskošnom i prostranom interijeru ima četiri sjedala

Infiniti će na salonu automobila u Parizu, koji će vrata otvoriti ovaj tjedan, premijerno izložiti Q80 Inspiration, koncept 505,2 cm dugog automobila s četverim vratima.

Zaobljenih linija, te s međuosovinskim razmakom od 310,3 cm, Q80 u raskošnom i prostranom interijeru ima četiri sjedala.

Putnike okružuju karbonska vlakna, aluminij i koža. Ovim konceptom Infiniti daje uvid u svoj napredan hibridni pogon visokih performansi, kao i u dodatne tehnologije kojme bi vožnju trebale učiniti sigurnijom, a boravak u vozilu ugodnijim i zabavnijim.

>> Nakon Q30, očekuje se i QX30

>> Izduženi Q50L spreman za Kinu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije