Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
video

Rimac objavio video kako postati dio njihova tima

11.03.2015., Zagreb - Hrvatska tvornica elektricnih automobila najvisih performansi Rimac Automobili. Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
01.02.2016.
u 13:19

Ova tvrtka danas se bavi i drugim djelatnostima – primjenjuje vlastite tehnologije i proizvode kroz širok raspon projekata i industrija od superautomobila poput Koenigsegg Regera do invalidskih kolica, brodova i bicikala, izvozeći proizvode na pet kontinenata u više od 20 zemalja.

Društvo Rimac Automobili nastao je kao start-up, u maloj garaži, a idejni začetnik, osnivač i direktor je Mate Rimac. Njegova ideja je bila stvoriti prvi električni "hypercar" te nastaviti pomicati granice mobilnosti na održiv način – na struju.

Ova tvrtka danas se bavi i drugim djelatnostima – primjenjuje vlastite tehnologije i proizvode kroz širok raspon projekata i industrija od superautomobila poput Koenigsegg Regera do invalidskih kolica, brodova i bicikala, izvozeći proizvode na pet kontinenata u više od 20 zemalja.

 

 

Rimac Automobili cijeni svoju ekipu – vrhunskih talenata i radnika punih entuzijazma. Odjel je narastao s 20 na više od 150 radnika u samo dvije godine te u 2016. planira udvostručiti broj zaposlenih. Razlog za širenje je strategija tvrtke koja želi stvoriti know-how, tehnologiju, dodanu vrijednost i odlična radna mjesta razvijajući i stvarajući sve proizvode unutar kuće. Ta strategija Rimac Automobile čini posve vertikalno integriranom kompanijom u industriji u kojoj kompleksno električno sportsko vozilo uključuje dizajn svih komponenti, inženjerstvo i proizvodnju na jednome mjestu. 

Rad u Rimac Automobilima ne vrti se isključivo o tehnologiji, to je mjesto na kojemu zaposlenici uživaju raditi i pritom se odlično zabavljaju stvarajući prekretnice u industriji. Upravo to je razlog zbog kojeg je firma 2014. odabrana kao najbolji poslodavac među srednje velikim poduzećima. Mnogi se Rimac Automobilima priključuju odmah po završetku fakulteta, ne samo iz Hrvatske nego iz cijele Europe. Pogledajte video i poslušajte iskustva kako postati dio ekipe Rimac Automobila. 

Komentara 5

Avatar gradvitra
gradvitra
15:13 01.02.2016.

Čovik isprid vrimena uvažen u cilom svitu....eeej CILOM! Hrvat!.... Ito iz ErcegBosne. Ne želim ništa pametovat ali nek se zna. Živija mi g. Rimac

Avatar ivo587
ivo587
15:19 01.02.2016.

Ja nemam nikakve koristi od njegovih električnih auta jer koštaju izvan svake pameti. Dakle kolica na struju i te gluposti me ne zanimaju i vjerujwm da to odavna postoji. Mora bit očito nešto drugo u pozadini iza ovog marketinškog pumpanja,, sigurno prodaja nekom dalje firme.

Avatar gradvitra
gradvitra
16:01 01.02.2016.

I za Nikolu su govorili da je preskup. Čak je i Ruski car tražio popost u stilu... imam 3 sijalice, može li 4. mukte? Za vanjsko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije