Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Infiniti

Izduženi Q50L spreman za Kinu

Infiniti Q50L
Foto: Infiniti
25.08.2014.
u 16:32

Infiniti Q50L dug je 485,2 cm. Nudi više prostora i komfora za putnike na stražnjoj klupi

Premijerno predstavljanje produžene izvedbe svoje sportske limuzine - model Q50L - Infiniti odrađuje u Kini, na tamošnjem salonu automobila. Ta odluka je razumljiva jer Q50 s 48 mm dužim međuosovinskim razmakom isključivo će se u Kini i prodavati, tamo se i proizvodi.

Q50L, naime, prvi je Infiniti koji se proizvodi u Kini, što jasno govori o važnosti brzorastućeg kineskog tržišta za Infiniti, ali i za ostale proizvođače automobila. Infiniti Q50L dug je 485,2 cm. Nudi više prostora i komfora za putnike na stražnjoj klupi, s pretpostavkom da upravo tamo sjede vlasnici ovakvih automobila.

>> Infiniti Q50 - do stotke za 5,1 s, a troši 6,2 l/100 km

>> Nakon Q30, očekuje se i QX30

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije