Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA AKCIJA

Idući tjedan besplatno obavite tehnički pregled vozila

tehnički pregled
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
19.11.2014.
u 15:09

Prošlogodišnjoj akciji pristupilo je 11.538 vozila, a kod 4.585 utvrđene su tehničke neispravnosti

Idući tjedan od ponedjeljka do subote na cijelom teritoriju Hrvatske provodi se akcija "Dani tehničke ispravnosti vozila 2014.", u sklopu koje vozači mogu obaviti besplatan tehnički pregled vozila u svih 159 redovnih stanica za tehnički pregled vozila. Ovu edukativno preventivno-sigurnosnu akciju zajednički provode stanice za tehnički pregled vozila i stručne organizacije, Hrvatski autoklub i Centar za vozila Hrvatske te Ministarstvo unutarnjih poslova, pod pokroviteljstvom Nacionalnog programom sigurnosti cestovnog prometa.

Akcija se ne odnosi na vozače koji u razdoblju njenog provođenja svoje vozilo moraju podvrgnuti redovnom tehničkom pregledu radi produljenja valjanosti prometne dozvole odnosno registracije vozila. Prvih 10.000 sudionika akcije na poklon će dobiti paket sa tri litre tekućine za pranje vjetrobranskog stakla vozila prilagođene uporabi u zimskim uvjetima vožnje i strugalicu za led.

Prošlogodišnjoj akciji pristupilo je 11.538 vozila, a kod 4.585, ili 38,7 posto, utvrđene su tehničke neispravnosti.

>> U ovlašteni servis za jednu kunu ili besplatno

>> Otpali kotač ubio Njemicu: Vozač nije pregledao bus

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije