Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDVEŠČAK

I Berlingo stigao u izvedbi posvećenoj hokejašima

Citroën Berlingo
Foto: Citroën
19.11.2014.
u 08:44

U bogato opremljenoj Medveščak izvedbi te s dizelskim motorom francuski model Berlingo stoji od 127.900 kuna

Citroën je svoju posebnu seriju Medveščak obogatio novim modelom. Obitelji se, naime, pridružio i Citroën Berlingo Multispace Medveščak, kao nastavak dugogodišnje suradnje s KHL Medveščak. Berlingo Multispace obiteljsko je vozilo privlačnog stila, zanimljivo i zbog svoje arhitekture koja istodobno nudi robusnost, praktičnost i prostornost.

Citroën Berlingo Multispace Medveščak u bogatoj serijskoj opremi ima uzdužne krovne nosače, ABS,REF, AFU, ESP, električne podizače prednjih stakala, progresivni servo upravljač, upravljač podesiv po visini i dubini, zračni jastuk za vozača i suvozača, daljinsko centralno zaključavanje,električne vanjske retrovizore,klima uređaj, LED dnevna svijetla, lijeva i desna bočna klizna vrata, policu iznad vjetrobranskog stakla, radio CD MP3 s komandama na volanu, putno računalo, maglenke...

Citroën Berlingo Multispace Medveščak stoji od 127.900 kn. Navedena cijena vrijedi za izvedbu s motorom e-HDi od 90 konjskih snaga.

>> Ušminkan, u novoj boji i posebnoj seriji Medveščak

>> Tri cilindra, obujam 1,2 litre, a najveća snaga - 130 KS!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije