Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBAR POSAO

Hongkonški hotelijer naručio rekordnih 30 Rolls-Roycea odjednom

Rolls-Royce
Foto: Rolls-Royce
1/8
18.09.2014.
u 19:24

Dva od 30 primjeraka bit će najskuplji Phantomi ikada proizvedeni

Ekstravagantni hongkonški hotelijer Stephen Hung (što kažete na to odijelo?) naručio je čak 30 Rolls-Roycea Phantom odjednom za svoj hotel Louis XIII u Makau, izvijestili su iz Rolls-Roycea. Riječ je o najvećoj narudžbi u povijesti ove luksuzne marke automobila, a dva od 30 primjeraka bit će najskuplji Phantomi ikada proizvedeni.

Iako iz Rolls-Roycea nisu izvijestili koliko je sve to koštalo, Financial Times procjenjuje da je riječ o poslu teškom 20 milijuna dolara.

- Louis XIII i Rolls-Royce dijele istu filozofiju: pružiti savršeno iskustvo najizbirljivijim kupcima na svijetu - rekao je Hung na potpisivanju ugovora u Goodwoodu u Engleskoj u utorak.

Zaposlenici Rolls-Royceova dizajnerskog tima Bespoke u suradnji s Hungom prilagodili su svaki od 30 naručenih primjeraka kako bi stvorili jedinstvena vozila. Među posebnim detaljima ističu se satovi koji su djelo tvrtke Graff, a dva najskuplja primjerka izvana i iznutra imaju i pozlaćene naglaske. Rolls-Royce je sudjelovao i u dizajniranju parkirališta za Phantome u hotelu, koji će biti otvoren u prvoj polovici 2016. godine.

>> Rolls-Royce razmišlja o predstavljanju vlastitog SUV-a

>> Rolls-Royce rekordnu godinu obilježio posebnim izdanjem Ghosta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije