Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUTOCLICK

Dacia Logan MCV nije vrh ponude, ali ne naplaćuje niti jednu manu

Dacia Logan MCV
Foto: Autoclick
1/4
30.09.2014.
u 10:26

Vidljiv je otklon iz smjera ambalaže prema smjeru dizajna automobila

Dacia Logan MCV nastavak je evolucije. Primarno, mislimo na dizajn gdje je vidljiv otklon iz smjera ambalaže prema smjeru dizajna automobila.

Dacia Logan nije vrh ponude niti san snova, no definitivno je automobil koji u svojoj cijeni ne naplaćuje niti jednu manu, a nije da ih ima baš, ali zato ogroman prtljažni prostor daje gratis.

Na što točno mislimo pogledajte više u priloženom videu.

 

>> Duster je prvi Dacijin model opremljen 4x4 pogonom

>> Karavanski Logan s cijenom od 64.700 kn i prtljažnikom od 573 l

Komentara 1

Avatar dr. Evil
dr. Evil
14:49 30.09.2014.

Dizajnerski je u grupi "prihvatljiv". Ali na cemu god mogu Rumunji su ustedjeli...tehnoloski i tehnicki je zastario, bez novih tehnoloskih inovacija, proizvode ga u Rumunjaskoj gdje su mizerne place, tako da mu je ova cijena - realna cijena.Nije to los auto, to su stara provjerena tehnicka rjesenja ali to mu je realna cijena auta. Koliko para - toliko muzike!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije