Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CONCEPT ONE

CNN u Svetoj Nedelji snimio reportažu o Rimcu

Mate Rimac
Foto: Screenshot CNN
17.01.2014.
u 15:21

Mate Rimac u reportaži objašnjava kako je realizirao Concept One

Hrvatski električni superautomobil Rimac Concept One privukao je pozornost svjetske javnosti i medija, a među njima je i CNN, koji je jučer objavio reportažu o ovom automobilu snimljenu u Zagrebu, odnosno Svetoj Nedelji.

Mate Rimac, mladi inovator i poduzetnik koji je osmislio Concept One, u reportaži objašnjava kako je došao na ideju i kako je realizirao Concept One.

Od novca koji je zaradio na prvom patentu za rukavicu koja zamjenjuje miš i tipkovnicu Rimac je kupio BMW E30 za utrke.

– Kupio sam si stari BMW i utrkivao se s benzinskim motorom. Benzinski motor se razletio pa sam odlučio napraviti električni trkaći automobil – rekao je Rimac.

>> VIDEO Hrvatski uspjeh! Isporučen prvi najbrži električni automobil

>> FOTO Domaći uspjeh: Hrvatska izvozi prvi automobil u povijesti

Komentara 8

IV
ivica.vranjic
17:44 17.01.2014.

HTV, koji plaćamo mi hrvatski građani, nije našao za shodno napraviti emisiju o Rimcu ili drugim inovatorima, proizvođačima, izvoznicima iz Hrvatske, a CNN i druge svjetske televizije to zanima! Čija je to televizija?! I za čije interese radi???

ĆA
ćaćaća
20:45 17.01.2014.

kad srbin napravi nešto onda će hrt snimati...

Avatar Jalnuški
Jalnuški
18:45 17.01.2014.

A još nisam čuo da su mu došli Milanović, Vrdoljak ili Linić i pitali ga treba li mu štogod. Ali zato trče okolo i zovu strance.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije