Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUTO CHINA 2014

BMW konceptom najavio buduću 'sedmicu', VW manju verziju Passata CC

Peking
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/13
21.04.2014.
u 09:05

Salon je obilježio i jedan incident - nezadovoljni kupac prosvjedovao je na Mercedesovu štandu

Auto-salon Auto China 2014 ovog je vikenda otvorio svoja vrata novinarima.

Među autima izloženima u Pekingu ima modela koje smo već vidjeli na drugim salonima, ali i nekih posve novih vozila. Među njima su New Midsize Coupé, Volkswagenov koncept četverovratnog coupea manji od Passata CC, zatim BMW-ov koncept Vision Future Luxury, koji najavljuje izgled buduće serije 7, te Mercedesov SUV Concept Coupe, najava nadolazećeg modela MLC.

Audi je predstavio offroad konceptnu verziju TT-a, Peugeot upečatljivu viziju limuzine Exalt, a Citroën koncept SUV-a C-XR, kao i novi model svoje luksuzne podmarke DS, 6WR.

Salon je obilježio i jedan incident. Kupac nezadovoljan kvalitetom svog auta prosvjedovao je tijekom govora šefa kineskog Daimlera Hubertusa Troske na Mercedesovu štandu, u čemu ga je pokušao spriječiti član osoblja.

>> Imitacijom kože morskog psa do uzorne aerodinamike

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije