Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Automobili

Autoclick: Dacia Dokker

Dokker
Foto: Autoclick
1/6
23.07.2015.
u 10:11

Da je sinergija tehnologije koju daje Renault i cijene koja ide uz Daciju rezultirala kvalitetnim vozilom po povoljnoj cijeni uvjerili smo se do sada već nekoliko puta pa tako niti model Dokker nije izuzetak

Dacia je sa svojim modelom Lodgy pokazala da ima rješenje za obitelj. Da nije sve stalo na tome, pokazuje i model Dokker koji je uz veći volumen ponudio i rješenje kliznih stražnjih vrata koja smo imali prilike vidjeti na modelu Kangoo.

Da je sinergija tehnologije koju daje Renault i cijene koja ide uz Daciju rezultirala kvalitetnim vozilom po povoljnoj cijeni, uvjerili smo se do sada već nekoliko puta pa tako niti model Dokker nije izuzetak.

Za više informacija pogledajte priloženi video. 

>> Peugeot je sa 308-icom napravio pravu malu revoluciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije