Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIVIC BLACK EDITION

Atraktivna dogradnja dokazanog aduta iz Japana

Honda Civic
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/6
30.08.2014.
u 09:00

Osim što odlično izgleda, ova je dogradnja i besplatna: paket Black Edition dobit će svi kupci Civica do isteka zaliha

Atraktivni paket dodatne opreme Black Edition za Hondu Civic bez doplate dobivaju svi kupci peterovratnog modela sa 1,6 i-DTEC dizelskim ili 1,8 i-VTEC benzinskim motorom. Sadrži poseban spojler na prednjem braniku, ukrasne bočne pragove, stražnji krovni spojler, stražnji difuzor, ukrasne vanjske obloge retrovizora za sve boje osim crne, ukrasni poklopac spremnika za gorivo te oznaku Black Edition.

Ukupna vrijednost ovog paketa s ugradnjom inače iznosi nešto više od 13 tisuća kuna, a ponuda vrijedi do isteka zaliha. No, i bez njega, Civic s 1,8-litrenim benzincem i paketom opreme Sport ima što ponuditi. Za početak, uvjerljiv pogonski agregat razvija 142 KS zahvaljujući čemu japanski kompakt do 100 km/h sprinta za 9,4 sekunde te ne prestaje ubrzavati do maksimalnih 215 km/h.

Premda nastupa kao beskompromisni vozački automobil Civic ne zaboravlja na udobnost, koju mu jamči pametno ugođen ovjes, kao i kotači razumnih dimenzija 225/45 R17. Jednako se dobro snalazi u gradu i na otvorenoj cesti, pa se u skladu s tim kreće i njegova realna prosječna potrošnja od oko 8,5 l/100 km. Obiteljske korisnike zanimat će informacija o 477 litara osnovnog obujma prtljažnika, koji je sklapanjem naslona stražnjih sjedala moguće dodatno proširiti.

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Paket opreme Sport između ostaloga uključuje komplet zračnih jastuka i zavjesa, EBD, BAS i VSA sustave, senzore za kišu i svjetla, LED dnevna svjetla, dvozonsku automatsku klimu, radio CD MP3 s podrškom za Bluetooth, USB i aux... Black Edition je, dakle, bonus koji se svakako isplati dobiti.

>> Sportski duh u izduženoj karoseriji po mjeri obitelji

>> Honda CR-V - početni dizelaš prava je mjera

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije