Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Bandić:

'Zagrebački salon automobila će vas oduševiti!'

Proslava godisnjice Bandićeve stranke
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
05.04.2016.
u 11:02

Potrudili smo se da ova priredba bude vrhunska i da se velika tradicija u Zagreb vrati na najbolji mogući način, kaže Bandić

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pozvao je građane na zagrebački Auto Show koji se danas otvara na Velesajmu.

Zagrebački salon automobila u novom ruhu, s 440 izlagača iz 33 zemlje i s čak 70 premijera - zabavan, edukativan, s bogatim popratnim programima na Velesajmu i širom grada oduševit će vas, a poslovni svijet vezan uz automobilsku industriju dolazi na svoje. Potrudili smo se da ova priredba bude vrhunska i da se velika tradicija u Zagreb vrati na najbolji mogući način. Zato vas pozivam, drage Zagrepčanke i Zagrepčani, dragi gosti iz Hrvatske i susjednih zemalja, da dođete na Velesajam, da izađete na gradske trgove, da budete dio još jedne lijepe zagrebačke i hrvatske priče – pozvao je posjetitelje Milan Bandić. 

>> Na Auto Showu izlagači iz 33 zemlje i čak 70 premijera

Komentara 3

RM
rmd3
12:47 05.04.2016.

Opet kriminalc na Portalima do kad?

LA
LANA555
13:06 05.04.2016.

Blago njemu .Revizija u N.jelkovcu molim.

Avatar Melankolija
Melankolija
15:30 05.04.2016.

Doci cemo plakati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije