Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki povratak motora na show

Harley-Davidson pripremio raskošnu prezentaciju i akcije

motor
Foto: Promo foto
05.04.2016.
u 11:44

Motori se gromoglasno vraćaju na Zagreb Auto Show. Već prvog dana, 5. ožujka u 17 sati, bajkeri kreću u karavani s Trga bana Jelačića

Na isti način obilježit će se i završetak Showa – u nedjelju, 10. travnja u 11 sati s Oranica do Velesajma vozit će se defile harleyevaca iz cijele Hrvatske. Bajkeri će se i u subotu, 9. travnja uključiti u paradu oldtimera, a ispred paviljona 5, u epicentru moto-zbivanja, bit će organizirana i moto-alka.

Na Zagreb Auto Showu predstavit će se 35 marki motocikala, a najavljene su 22 hrvatske premijere. Najraskošniju prezentaciju imat će Harley-Davidson sa 16 premium modela, od kojih će posebnu pozornost izazvati nove izvedbe Fat Boya S i Softail Slima S. Prezentirat će i novu urbanu Dark Custom liniju motora, te pravi mamac za poglede, Breakout u zlatnoj boji. Predstavit će i orginalnu preradu Streeta 750 iz svoje garaže, nazvanu “White Liberty”.

- Harley-Davidson na ovaj način prvi put izlaže na Velesajmu, uz i prigodne sajamske akcije i popuste - kaže direktorica marketinga H-D-a, Sanja Mikulić-Mišar.

Hrvatske premijere imat će i Triumphov Tiger Explorer, te retro modeli poput Street Twina, a pozornost će svakako privući i Kawasakijev novi ZX10R (prvak svijeta u klasi Superbike), te New Brutale 800 MV Auguste i novi Suzuki SV 650. Talijanski brendovi bit će zastupljeni i kroz Piaggio grupaciju, a među izlagačima ni ove godine neće biti Yamahe, Honde i Ducatija.

>>Pravi automobilski spektakl u Zagrebu

>>INA pripremila prave glazbene poslastice na ovogodišnjem Auto Showu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije