Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idete li na Auto Show

[ANKETA] To je događanje za muškarce na koje idu razgledavati vozila, ali i hostese

Auto Show
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
07.04.2016.
u 08:00

Nakon dugih osam godina na Velesajmu je Zagreb Auto Show pa smo provjerili kod građana što misle o tom događaju i misle li kupiti novi automobil

Željko Zagorac, umirovljenik, 67 godina: Drago mi je da se održava Auto Show na Velesajmu i otići ću posjetiti novitete iz automotoindustrije, no nemam u planu kupovati novi automobil. 

Jelena Galic, studentica, 24 godine: Nemam u planu ići na Auto Show jer me to ne zanima. To je po meni događanje za muškarce pa će zasigurno biti dobar odziv jer se manifestacija nije održavala osam godina. 

Anto Rošić, proizvođač čvaraka, 37 godina: Došao sam iz Slavonije na sajam, no nemam vremena otići na Velesajam. Da imam kada, otišao bih i uživao u razgledavanju novih automobila, ali i lijepih hostesa.

>>Rimčev superautomobil na struju prodan Talijanu za oko milijun eura

Komentara 1

PU
pulizg
17:30 08.04.2016.

koji je to auto iza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije