Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najnovija prinova u francuskoj obitelji

Novo izdanje Citroëna C3 u Hrvatsku stiže u lipnju

Citroën C3
Foto: Citroën
1/4
11.02.2020.
u 15:27

U ponudi je gama učinkovitih agregata najnovije generacije: trocilindarski benzinski motori PureTech 83 i 110 te dizelski BlueHDi 100

Citroën je pokazao najnoviju verziju svojeg gradskog modela C3, evoluciju treće generacije predstavljene krajem 2026. godine. Novi C3 donosi dizajnerske promjene na prednjem dijelu, naglašene LED glavnim svjetlima.

Proširene su mogućnosti individualizacije s ukupno raspoloživih 97 kombinacija na vanjštini automobila, uključujući tri krovne naljepnice i nove aluminijske naplatke od 16 i 17“. Nov je i dizajn za Citroën specifičnih elementa Airbump, koji je postao svojevrsni vizualni potpis ove francuske marke. Nadalje, nude se tri opcije uređenja unutrašnjosti, a valja spomenuti da su s novom izvedbom Citroëna C3  u ovaj segment prvi put ugrađena nova sjedala Advanced Comfort koja su se dosad pojavljivala samo u višim segmentima.

Foto: Citroën

Također, u novitetu dolazi 12 tehnoloških rješenja za pomoć u vožnji. Tu su, primjerice, sustav za pokretanje vozila bez ključa, sustav pomoći pri kretanju na uzbrdici,  automatsko kočenje u nuždi, prepoznavanje prometnih znakova, automatsko uključivanje dugih svjetala, pomoć pri parkiranju… Obuhvaća i brojne internetske usluge: Connect Assist za pružanje pomoći na cesti, Connect Nav i pripadajući dodirni zaslon od 7’’, Connect Play koji služi poput produžetka pametnog telefona.

U ponudi je gama učinkovitih agregata najnovije generacije: trocilindarski benzinski motori PureTech 83 i 110 te dizelski BlueHDi 100. Novi C3 dostupan je i uz motor s automatskim mjenjačem EAT6 (uz motor PureTech 110).

Novi Citroën C3 na hrvatskom se tržištu očekuje u lipnju ove godine. Cijene još nisu poznate.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar DeborahAH86
DeborahAH86
15:04 16.02.2020.

Тražim seкs, ali hоćeš li? Uđi оvamo -> www.Kisstok.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije