Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez ljutnje na cesti

Molite dok vozite - Amerikanac smislio krunicu za vozače

krunica za volan (1)
Foto: Travel Rosary
1/3
27.10.2012.
u 10:25

- Kad vidim krunicu ispred sebe, svaki put kad sjednem u auto misli mi se okrenu vjeri. Zrnca krunice uvijek su tu da mi pomognu ostati smirenim, posebno u vrijeme prometnih gužvi, kazao je vjernik inovator

Krunica u automobilu nije rijetka pojava. No, dosad smo je uglavnom viđali kako visi na retroviziru. Moliti, pak, krunicu za vrijeme vožnje iznimno je opasno.  Barem ako nemate posebno osmišljenu krunicu za auto čiji je autor  Wayne Kneeskern iz američke Iowe, piše portal Bitno

Krunica je dizajnirana za katolike koji mnogo vremena provode na putu, a vrijeme provedeno za volanom žele kvalitetno iskoristiti. Riječ je o navlaci za volan na kojoj se nalaze zrnca krunice, a omogućava vozačima da zadrže obje ruke na volanu i mole se. 

- Kad vidim krunicu ispred sebe, svaki put kad sjednem u auto misli mi se okrenu vjeri. Zrnca krunice uvijek su tu da mi pomognu ostati smirenim, posebno u vrijme prometnih gužvi,  kazao je vjernik inovator. 

Krunica košta oko 250 kuna, a može se nabaviti na internetskoj stranici Travel Rosary

Komentara 8

JA
jajan
10:51 27.10.2012.

... ne moliti za volanom, već paziti na promet, predviđati moguće opasnosti, smanjiti gas, paziti na pješake, divljač, sklisku cestu, svijetlo......toliko toga.....

IS
istima
10:54 27.10.2012.

... dok ja vozim, moji suputnici panično mole... ;)

JA
jajan
10:50 27.10.2012.

Gluposti, vozač se mora kloniti svega što ga može dekoncentrirati, pa i glasne glazbe, mobtela, ....napasnih suvozač(ic)a itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije