Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne da im se strugati

Kako bi ukrali vinjetu, izrezali i komad vjetrobranskog stakla!

vinjeta
Facebook
28.01.2013.
u 18:00

Samo u Ljubljani tijekom siječnja prijavljena su tri slučaja krađe vinjeta, od čega je u dva slučaja bilo oštećeno i prednje staklo

Sama pomisao na kupnju vinjete u susjednoj Sloveniji brojnim vozačima "diže tlak" pa pokušavaju na razne načine doći do ovog papirića, a da ga ne plate.

Iz Slovenije je tako stigla fotografija vozila čiji je vlasnik postao žrtva kradljivaca vinjete, no nije mu ukradena samo naljepnica na prednjem vjetrobranskom staklu nego i komad stakla!

Da stvar bude gora, slovenska policija objavila je da ovo nije jedini slučaj ovakve krađe vinjete. Samo u Ljubljani tijekom siječnja prijavljena su tri slučaja krađe vinjeta, od čega je u dva slučaja oštećeno i prednje staklo.

U najgoroj su poziciji, naravno, vlasnici vozila koji, osim što moraju kupiti novu vinjetu, moraju zamijeniti i oštećeno staklo.

Ključne riječi

Komentara 8

KO
kolarjeva3
18:29 28.01.2013.

Trla baba lan i VL !

Avatar _BalkanFetishNetwork_
_BalkanFetishNetwork_
18:51 28.01.2013.

Prodajem - kupujem - mijenjam automobil na faceu! pridruži se i prodaj svog ljubimca!

Avatar ShuPac
ShuPac
19:22 28.01.2013.

pusatite vi vinjete...nego dajte vi nama recite jeli se Jelena Dronfulja danas sastala s nekom Hollywoodskom divom, jeli ova prokomentirala njene cipele, te kakvu je to sve ulogu ostavilo na vrijednost dionica na svjetskim burzama! to nas zanima, pustite ove gluposti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije