Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncept

Ford predstavio S-Max Concept - jednovolumen za zahtjevne

ford s-max concept (1)
Foto: Ford
1/6
28.08.2013.
u 15:33

S-Max je namijenjen vozačima koji žele nešto dinamičnije i uzbudljivije od običnog obiteljskog jednovolumena

Ford je danas predstavio S-Max Concept, koncept novog jednovolumena koji bi iduće godine trebao zamijeniti postojeći, sedam godina star S-Max. Ovaj jednovolumen u Fordu nazivaju vozilom za sportsku aktivnost - sport activity vehicle (SAV), a namijenjen je vozačima koji žele nešto dinamičnije i uzbudljivije od običnog obiteljskog jednovolumena kao što je Galaxy.

- Vozači S-Maxa su strastveni i imaju visoka očekivanja - svoj S-Max vide kao jedinstveno vozilo. Naša je misija bila da premašimo njihova očekivanja na svakom području uz poštivanje srži onoga što vole kod S-Maxa - rekao je Martin Smith glavni direktor dizajna europske podružnice Forda.

Kod vanjskog dizajna uočljiva je primjena najnovijeg Fordovog dizajnerskog jezika s visoko postavljenom maskom i prednjim svjetlima koja sežu daleko unazad. Unutrašnjost je usredotočena na vozača, a dobrom dojmu doprinose visokokvalitetni materijali, uključujući i ultratanku kožu na instrumentnoj ploči, te detalje od kože i ugljičnih vlakana na sjedalima.

S-Max Concept također je opremljen najnovijom tehnologijom. Fordovi sustavi za komunikacije i zabavu, SYNC i MyFord Touch, putnicima nude pristup internetu, a tu je i postaja za tablete koja putnicima na stražnjim sjedalima omogućuje da svoje uređaje povežu s vozilom.

Vozilo će pokretati benzinski motor EcoBoost od 1,5 litre i četiri cilindra s turbo pogonom.

>> Fiesta je jeftinija do 10.000, a Focus do 12.000 kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije