Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KADROVSKE PROMJENE

Domagoj Đukec novi šef dizajna eksterijera u BMW-u

domagoj đukec,karim habib (1)
Foto: BMW
1/3
20.09.2013.
u 19:02

Đukec, 38-godišnji Hrvat rođen u Frankfurtu, BMW-u se pridružio 2010. godine te je dizajnirao Concept Active Tourer

Posljednje promjene u dizajnerskom odjelu BMW grupe dovele su hrvatskog dizajnera Domagoja Đukca na čelo odjela za dizajn eksterijera u BMW-u Designu, koji vodi Karim Habib.

Đukec, 38-godišnji Hrvat rođen u Frankfurtu, BMW-u se pridružio 2010. godine te je dizajnirao Concept Active Tourer. Prije bavarske tvrtke dizajnirao je za Volkswagen i Citroën.

Na čelo odjela za dizajn interijera dolazi Oliver Heilmer (39), i to umjesto Marca Girarda (43), koji preuzima vodstvo automobilskog dizajna BMW-ove podružnice DesignworksUSA. Martina Starke (42) imenovana je šeficom odjela za boje i materijale.

Do promjena je došlo i u Miniju, gdje je novim šefom dizajna eksterijera imenovan Christopher Weil (38). Njegov prethodnik Marcus Syring (49) prešao je u drugu marku BMW grupe, Rolls-Royce.

\"Kao šef dizajna BMW grupe vrlo sam ponosan na bogatstvo talenata u mojoj ekipi. Uvjeren sam da smo ovim restrukturiranjem dali značajan polet dizajnu studija pojedinih brendova te da ćemo nastaviti oblikovati budućnost dizajna BMW grupe s uspjehom\", rekao je Adrian van Hooydonk, viši potpredsjednik dizajna BMW grupe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije