Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI REKORD

Hrvatica u 24 sata pretrčala 218 km!

Veronika Jurišić
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
13.04.2015.
u 08:13

"Trčalo se u jednom torinskom parku s tim da su start i cilj bili na nogometnom stadionu."

Hrvatica Veronika Jurišić osvojila je sjajno 16. mjesto na Svjetskom prvenstvu u trčanju na 24 sata. Ukupno je za to vrijeme istrčala 218 kilometara što je novi hrvatski rekord. Prijašnji, koji je također bio njezin, popravila je za 15 kilometara.

Antonija Orlić osvojila je 61. mjesto s pretrčanih 185 kilometara, dok je Barbara Belić osvojila 79. mjesto sa 157 pretrčanih kilometara u konkurenciji 122 atletičarke. Ekipno je Hrvatska osvojila 13. mjesto.

– Trčalo se u jednom torinskom parku s tim da su start i cilj bili na nogometnom stadionu. Najveća kriza bila je po noći jer nisam navikla tada trčati. Antonija i ja imale smo najbolje vrijeme nakon 42 kilometra, dakle bile bi ovdje prve u maratonu. Inače, Antoniji i meni ovo je drugi SP u ovoj zahtjevnoj atletskoj disciplini – rekla je Jurišić.

>> U trčanju nema prodavača magle

Komentara 1

CH
chesnjofka
09:16 13.04.2015.

E jbg, nije nogomet pa nema ni komentara. Bravo cure. Hrabre, brze i izdržljive.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije