Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doček

U Zagreb stigle atletske junakinje sa europskog prvenstva

Sandra Perković i Ana Šimić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/11
19.08.2014.
u 08:10

Osvajačicama medalja čestitao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Uručio im je velike bukete cvijeća, a Ana i Sandra, obje 24-godišnjakinje i cimerice s brojnih putovanja, dobro su se zabavljale prilikom dolaska

Sa kašnjenjem aviona od 45 minuta sinoć su u Zagreb stigle Sandra Perković i Ana Šimić, osvajačice zlatne, odnosno brončane medalje na europskom prvenstvu u Zürichu. A naše dvije junakinje dočekali su članovi obitelji, prijatelji, ali i oni atletičari i atletičarke koju su svoj nastup završili u prva tri dana i vratili se ranije u Hrvatsku poput Lise Nemec i Stipe Žunića.

Njih dvoje su osvojili četvrta mjesta u maratonu (lisa) i bacanju kugle (Stipe). Osvajačicama medalja čestitao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Uručio im je velike bukete cvijeća, a Ana i Sandra, obje 24-godišnjakinje i cimerice s brojnih putovanja, dobro su se zabavljale prilikom dolaska ponosno pokazujući svoje medalje. Sigurni smo da će ih biti još...

>>Ana Šimić preskočila osobni rekord i osvojila broncu na Euru!

>>Sandra Perković srušila osobni rekord i osvojila treće europsko zlato!

Komentara 1

DU
Deleted user
14:09 19.08.2014.

Bravo curke!!!! :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije