Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S MEDALJOM

Srebrna Blanka vratila se u Hrvatsku: Posljednje četiri godine bile su mi najteže

Blanka Vlašić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/10
31.08.2015.
u 21:12

- Ovo mi je definitivno jedna od najdražih medalja. Uvijek ću je pamtiti i osjećam je jedan kao najvećih uspjeha. Posljednje četiri godine bile su mi najteže u karijeri, ali se nisam predavala - rekla je Blanka

Blanka Vlašić vratila se u Hrvatsku iz Pekinga gdje je na Svjetskom prvenstvu usvojila srebrnu medalju. Blanku su u zagrebačkoj zračnoj luci dočekali gradonačelnik Milan Bandić, glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Josip Čop te pomoćnik ministra znanosti, obrazovanja i sporta Tomislav Paškvalin... Blanka je spremno pozirala s medaljom te naglasila:

- Ovo mi je definitivno jedna od najdražih medalja. Uvijek ću je pamtiti i osjećam je jedan kao najvećih uspjeha. Posljednje četiri godine bile su mi najteže u karijeri, ali se nisam predavala - rekla je Blanka koja se u Pekingu nakon četiri godine vratila na pobjedničko postolje.

Blanka je imala problema s Ahilovom tetivom, no uspjela je doći do srebra.

- Ovo je poticaj da nastavimo putem kojim smo krenuli - rekla je Blanka.

>> Blanka Vlašić: Nisam mislila da vrijedim za medalju, ali je Bog bio milostiv

Komentara 9

R0
R00kie
21:19 31.08.2015.

uplati misu blanka! bog ti je.darovao medalju!

AM
ameris
08:40 01.09.2015.

Blanka..sad je dosta,udat se i rodit dicu..bit ćeš stroga no pravedna mati.

JS
John_Smith
23:23 01.09.2015.

Blanka, svaka čast, samo hrabro i dalje u životu.. a vi zajedljivi kauč komentatori ajde liječiti svoje komplekse. To što pljujete na sve i sva neče vam dugoročno dati osječaj zadovoljstva, gorak okus života samim sa sobom vam ostaje. Radije poradite na sebi, mijenjajuči sebe mijenjate projekciju svijeta oko vas...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije