Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kup kontinenata

Perković treća, bacila najslabiji hitac otkad je među seniorima

Sandra Perković
Foto: Sanjin Strukić/ PIXSELL
14.09.2014.
u 08:30

Ovo je Sandri daleko najslabiji hitac na jednom natjecanju otkako se natječe u seniorskoj konkurenciji od 2009. godine

Umor je napravio svoje. Sandra Perković osvojila je tek treće mjesto u bacanju diska na Kupu Kontinenata u Marakešu. Hicem 62,08 metara donijela je šest bodova Europi. U prvoj seriji Sandra je bacila skromnih 60,13 metara, potom je imala neispravan hitac, a u posljednje dvije serije bacala je nešto bolje (61,73 i 62,08), ali nedovoljno za pobjedu. 

Prvo mjesto osvojila je Amerikanka Gia Lewis-Smallwood sa hicem 64,55 metara, dok je druga bila Australka Dani Samuels sa 64,39 metara. Sandra drugi put, nakon Glasgowa, nije pobijedila, ali je bitno da je slavila tamo gdje je trebala, na europskom prvenstvu, Dijamantnoj ligi i na Hanžeku u Zagrebu. Ovo je Sandri daleko najslabiji hitac na jednom natjecanju otkako se natječe u seniorskoj konkurenciji od 2009. godine. 

Njezin najslabiji rezultat na natjecanju do Marakeša bio je iz Splita 2009. godine – 62,79 metara.

>> Pejčić prva od naših sportaša izborila Olimpijske igre u Riju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije