Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletika

Perković odlazi iz Mladosti u Dinamo

02.09.2014., Mladost na Savi, Zagreb - IAAF World Challenge Zagreb, 64. memorijal Borisa Hanzekovica, disk, zene. Sandra Perkovic.  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/Pixsell
11.12.2014.
u 07:00

Zahtjev za ispisnicu predala je i Ana Šimić, brončana s Europskog prvenstva u skoku u vis. Ona već treći put želi otići iz Ulixa, ovoga puta u atletski klub Svetice

Sandra Perković vraća se u Dinamo Zrinjevac, zajedno s trenerom Edisom Elkasevićem. Očito je bila nezadovoljna uvjetima u Mladosti, gdje je provela tek jednu sezonu. Sada je samo pitanje kolika će biti odšteta, a brojke idu do 150.000 kuna.

Ovisi o tome hoće li njezin dosadašnji klub moći dokumentirati što je i koliko uložio u njezin razvoj. Zahtjev za ispisnicu predala je i Ana Šimić, brončana s Europskog prvenstva u skoku u vis. Ona već treći put želi otići iz Ulixa, ovoga puta u atletski klub Svetice. Ako njezin budući klub plati odštetu do 50.000 kuna, tu više problema ne bi smjelo biti. 

Komentara 1

PA
pavel1001
09:29 11.12.2014.

super,bolje ona nego Ćop

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije