Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DuRun10K

Novogodišnje iznenađenje iz Dubrovnika

DuRun10K
Foto: PR FOTO
1/2
24.11.2014.
u 10:46

Prvi put Dubrovnik organizira novogodišnju atletsku utrku na 10km sa startom i ciljem na Stradunu 1. siječnja 2015. u 13:30 sati.

DuRun10K jedinstvena je atletska utrka koja će se po prvi put održati u Dubrovniku 1. siječnja 2015., sa startom na Stradunu u 13:30 sati. Posebnost utrke je ljepota njezine trase s početkom i završetkom u povijesnom središtu, unutar zidina, na čuvenom Stradunu. Sa staze se pruža prekrasan pogled na staru dubrovačku luku i na otok Lokrum, a jedan dio staze vodi tik ispod samih zidina.

Duljina utrke je 10 km - trče se dva kruga od 5 km. Utrka je međunarodna i otvorena za sve natjecatelje svih dobnih skupina. Organizator je osigurao bogate nagrade. Nagrade su jednake u muškoj i ženskoj konkurenciji, a ukupni fond nagrada je 30.000,00kn i očekuje se dolazak svih najboljih hrvatskih atletičara te mnogih jakih stranih trkača. Također, predviđen je i bogati startni paket za sve natjecatelje koji između ostalog sadržava atletsku majicu i besplatan obilazak dubrovačkih zidina!

Kompletna prijava obavlja se preko službene DuRun10k stranice gdje se možete prijaviti već danas. Prijave putem Interneta zatvaraju se 30. 12. 2014. u 12:00 sati. Sve detalje možete već sada pročitati ovdje.

Iskoristite priliku, uđite u Novu godinu na najbolji mogući način - trčeći jednim od najljepših gradova svijeta!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije