Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Daniel Wessfeldt

Na Hanžeku ćemo gledati dvoboj ljepotica Španović i Klišine, dolazi Lavillenie?

16.07.2014.
u 08:30

Ideja je da se muško bacanje kugle održi dan prije, na jednoj od atraktivnih lokacija u središtu Zagreba, a možda i kod fontana.

U Zagreb je kratko navratio Daniel Wessfeldt, menadžer zagrebačkog atletskog mitinga. Prvo je iskazao zadovoljstvo formom Blanke Vlašić, Sandre Perković i Ane Šimić.

Blanka se vratila

- Blanka je sada mentalno stabilna, shvatila je da može. U početku je žurila s povratkom, ali i njoj je sada jasno da za to treba vremena. Pariz i pobjeda uz skok preko 200 cm su joj jako puno značili jer sad i ona i ostatak svijeta znaju da se – vratila! Na Europskom prvenstvu u Zürichu može skočiti i više. I na Hanžeku, dakako. Ali, dva metra može skočiti i Ana Šimić - rekao je Wessfeldt

U kakvom je trenutačno stanju Sandra Perković?

- Sandra mi se požalila da ima problema s umnjacima i, kada završi sezona, sigurno će ih ići izvaditi. Prvi tretmani u Irskoj pokazuju da će tu ozljedu vrlo brzo sanirati i biti spremna i za Europsko prvenstvo i za zagrebački miting. Drago mi je da u Zagrebu bacanje diska ima središnje mjesto u programu jer to na mitinzima Dijamantne lige nije slučaj. Sandra je trenutačno prema renkingu druga atletičarka svijeta, ispred nje je samo trostruka svjetska prvakinja, Jamajčanka Shelly-Ann Fraser-Pryce - kaže Daniel.

Sandra sve bolje

Tko sve dolazi na Hanžek?

- Sigurno će jak biti ženski vis i ženski disk. U ženskom dalju nam je u planu dovesti dvije ljepotice, Srpkinju Ivanu Španović i Ruskinju Dariju Klišinu. Osim što su lijepe, pripadaju u sam svjetski vrh - istaknuo je Daniel Wessfeldt.

A onda je ponudio "bombu".

- Pokušat ću nagovoriti da dođu motkaš Renaud Levalliene, sprinter Justin Gatlin i Sanya Richards-Ross, olimpijska prvakinja na 400 metara - rekao je Daniel.

Sandra se javila iz Irske.

- Obavila sam 75 posto terapije koja mi je propisana. Testovi su pokazali da sam fizički jako spremna. Snage imam, volje imam, samo da se poslože kockice, i disk će letjeti opet preko 70 metara - rekla je Sandra Perković.

>> Blanka Vlašić slavila u Glasgowu, Ana Šimić treća

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije