navigacija Atletika 47
CURE U MINICAMA

MAX! AK Agram: Najljepši klub u zemlji

U klubu se ponose Kristinom Vilk koja je prije dvije godine bila izabrana za Miss sporta Hrvatske. Agramerke su redovite sudionice izbora najljepše hrvatske sportašice.

Antonela Golobić (lijevo) proglašena je najvećom nadom kluba

Foto: Agram

Novi broj sportskog tjednika Max! donosi još jednu priču o ljepšoj strani sporta! Atletski klub Agram proslavio je pet godina postojanja. U pet godina klub je pod vodstvom Mladena Katalinića i Ljiljane Ćulibrk prerastao u jedan od najboljih i najorganiziranijih u Hrvatskoj. Među najuspješnije atletičare Agrama treba ubrojiti Romanu Teu Kirinić, Mateu Matošević, Petru Gamilec, Milana Kotura, Danijelu Grgić, Mariju Gredelj, Gorana Grdenića...

 – Želite biti olimpijski pobjednik, a ne znate koja je vaša disciplina? Dođite u atletski klub Agram i brzo ćete doznati – kaže Mladen Katalinić, glavni trener kluba.

 Proslava petogodišnjice postojanja kluba održana je u prostorijama Šted banke, a da agramerke ne izgledaju dobro samo na stadionu pokazale su došavši dotjerane kao za modnu pistu.

 – Takav jubilej ne slavi se svaki dan. Morale smo doći skockane bez obzira na to što je vani padala kiša – istaknula je Marija Gredelj koja je zablistala u dugačkoj crvenoj haljini.

 Nije li lakše hodati u tenisicama?

 – Je, istina, ali jednu noć možemo izdržati – rekla je Danijela Grgić, nekadašnja svjetska juniorska prvakinja na 400 metara, koja je u klubu trenerica mlađih dobnih skupina.

Ocijeni:

1 2 3 4 5

0 (0 ocjena)
Ispravi pogreške

Ključne riječi

Komentari

Registracija