Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP u Kopenhagenu

Lisa Stublić 23. u polumaratonu

Lisa Stublić (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
29.03.2014.
u 19:52

Lisa je na cilj došla u vremenu 1:11,08 što je za gotovo dvije minute slabije vrijeme od njezinog rekorda.

Hrvatska atletičarka Lisa Stublić osvojila je 23. mjesto na Svjetskom prvenstvu u polumaratonu koje je održano u Kopenhagenu.

Lisa je na cilj došla u vremenu 1:11,08 što je za gotovo dvije minute slabije vrijeme od njezinog rekorda. Premda je na SP došla po vremenu kao najbolja Europljanka ispred nje plasirale su se dvije Talijanke, te po jedna Francuskinja, Španjolka, Norvežanka i Mađarica.

Prvih pet mjesta osvojile su Kenijke. Zlatnu medalju osvojila je Gladys Cherono (1:07,28), ispred  Mary Wacere Ngugi (1:07,43) i Selly Kaptich (1:07,51). Sve tri su istrčale osobne rekorde.

Komentara 1

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
07:05 30.03.2014.

Ova Amerikanka Lisa je odlična trkačica i potencijalna dobavljačica neke medalje za zapadni balkan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije