Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE SPREMNO ZA HANŽEK

Kraj fontana baca poljski div, a dolazi 
i 'kraljica' bez krune

Hanžekovićev memorijal (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
25.08.2014.
u 09:55

Ulaznice po cijeni od 30, 50 i 80 kuna, prodavat će se do 1. rujna od 17 do 20 sati, te na dan mitinga od 14 do 18 sati.

U Sportskom parku Mladost počinje prodaja ulaznica za međunarodni atletski miting koji će se održati 2. rujna. Ulaznice po cijeni od 30, 50 i 80 kuna, prodavat će se do 1. rujna od 17 do 20 sati, te na dan mitinga od 14 do 18 sati. Tko kupi ulaznicu 1. rujna, između 19 i 22 sata, pokraj fontana gdje će se održati bacanje kugle, dobit će na poklon majicu.

Svoj dolazak u Zagreb potvrdio je i li su poljski bacač kugle Tomasz Majewski, dvostruki olimpijski pobjednik iz Pekinga i Londona. Zanimljivo je da tovaj poljski div, visok 2,04 metra i težak 140 kilograma, nikad u životu nije bacio kuglu dalje od 22 metra.

U utrci na 100 metara prepone nastupit će Amerikanka Queen Harrisson. Rođena je kao jedna od 23 djece svoga oca (devet ih je imao s njezinom majkom). Zanimljiva imena davao je svojoj djeci. Uz Queen ima kćerke koje se zovu Graceful, Empress i Princess, a jednom sinu dao je ime God Golding Zig Zag Zig Allah. Zanimljivo da “Kkraljica” još nema niti jednu krunu (medalju) sa velikih natjecanja. Najbolji joj je rezultat bilo peto mjesto na SP-u.

>> Bandić najavio: 'Stotku' na Hanžeku trčat će i Asafa Powell

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije