Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preskočila 194 cm

Blanka Vlašić druga u Bühlu: Žao mi je propuštene prilike!

Blanka Vlašić
Foto: PA/Pixsell
1/2
19.06.2014.
u 20:32

Blanka je skočila 194 centimetra, dok je pobjednica, Uzbekistanka Nadia Dušanova skočila dva centimetra više

Blanka Vlašić osvojila je drugo mjesto na skakačkom mitingu u njemačkom Bühlu.

Blanka je skočila 194 centimetra, dok je pobjednica, Uzbekistanka Nadia Dušanova skočila dva centimetra više, odnosno 196!

- 194 i drugo mjesto nije baš rezultat koji sam očekivala nakon probnih skokova i onih prvih skokova u natjecanju. Ti su skokovi izgledali puno bolje nego u Oslu i ja sam se osjećala bolje. Sve je pokazivalo da će biti bolje, ali nažalost na 196 sam pobrkala tehniku - izjavila je Vlašić nakon natjecanja.

Kazala je da joj je žao ubog propuštene prilike, ali da je svjesna kako će biti potrebno još vremena dok se ne stabilizira u tehnici, a za to treba natjecanja.

Sljedeći Blankin nastup je 26. lipnja, na mitingu u Sollentuni pokraj Stockholma.

>>Blanka Vlašić: Brojke nisu bitne, radim na tome da se vratim na stare visine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije