Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUŠILA 197 CM

Blanka Vlašić ostala bez medalje, osvojila šesto mjesto

Blanka Vlašić
Foto: PA/Pixsell
08.03.2014.
u 20:44

Naša je atletičarka preskočila 194 centimetra, dok je na 197 imala tri neuspješna skoka.

Blanka Vlašić osvojila je šesto mjesto na Svjetskom dvoranskom prvenstvu. Naša je atletičarka preskočila 194 centimetra, dok je na 197 imala tri neuspješna skoka.

Zlato su podijelile Ruskinja Maria Kučina i Poljakinja Kamila Licwinko koje su preskočile 200 centimetara. Obje su po jednom rušile 197 centimetara, a ostale visine odradile iz prve.

Treće mjesto osvojila je Španjolka Ruth Beitia koja je također išla preko dva metra, ali iz drugog pokušaja.

Andrea Ivančević u polufinalu je srušila državne rekord u utrci na 60 metara s preponama. Istračala je vrijeme 8.09 sekundi, no to joj nije bilo dovoljno za finale.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije