Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ LIJEČI OZLJEDU

Blanka Vlašić: Odlazim u Irsku na kompletan remont

Blanka Vlašić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
13.03.2014.
u 08:56

– Idem u Irsku, da tako kažem, na kompletan remont. Radit ćemo tretmane na tetivi i zglobu, još jednu turu ultrazvučne šok-terapije, ali i na ostalim mišićima i tetivama – rekla je Blanka Vlašić.

Nakon što je osvojila šesto mjesto u visu na Svjetskom dvoranskom prvenstvu u poljskom Sopotu, Blanka Vlašić otputovala je u Irsku na jednotjedni tretman kod poznatog fizioterapeuta Anthonyja Geoghegana zvanog Star. Na tri prethodna nastupa (Göteborg, Prag i Sopot) Blanka nije osjetila nikakvu bol, može se očekivati da će ovim posjetom Staru ozljeda Ahilove tetive biti u potpunosti sanirana.

– Idem u Irsku, da tako kažem, na kompletan remont. Radit ćemo tretmane na tetivi i zglobu, još jednu turu ultrazvučne šok-terapije, ali i na ostalim mišićima i tetivama. Nakon teških treninga i ovih nekoliko natjecanja organizam treba dovesti na startnu poziciju, da ne bude nikakvih zaostalih tegoba uoči početka proljetnog trenažnog ciklusa. Radit ću terapije tri puta dnevno: kombinaciju ultrazvučnih šok-valova, manualne terapije i masaže uz vježbe rehabilitacije. Budući da je tetiva sad već u jako dobrom stanju, pretpostavka je da će ovim tretmanima ozljeda postati stvar prošlosti – rekla je Blanka Vlašić.

Boravak u Irskoj naša visašica iskoristit će i za odmor i opuštanje, a prisustvovat će u i Starovoj rođendanskoj zabavi.

–  Na proslavi njegovaog 50. rođendana bit će oko 250 ljudi, a mislim da će doći i neki atletičari s kojima radi, primjerice, David Oliver. Veseli me i to što ću biti u Irskoj na proslavi Dana svetog Patrika, blagdana koji oni obilježavaju na poseban način – rekla je Blanka, koja je sezonu završila sa jednim skokom preko 2,00 metra, na mitingu u Pragu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije