Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJAN

Bandić na stadionu Mladosti: Ovdje možemo jedino uzgajati žabe!

Milan Bandić
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/6
21.08.2014.
u 13:27

Velik dio stadiona i dalje je pod vodom, a izvođači radova još nisu počeli s radovima

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i direktorica Hanžekovićeva memorijala Ivana Brkljačić danas u obišli stadion Mladosti u Zagrebu, dvanaest dana prije 64. izdanja tog mitinga. I nisu bili oduševljeni – velik dio stadiona i dalje je pod vodom, vidljiva su oštećenja na skakalištu u dalj i zaletištu za skok s motkom, a izvođači radova još nisu počeli s radovima na stadionu.

Bandić je nazočnim predstavnicima izvođača zadao vrlo jasne rokove.

– Za pet dana vidimo se na ovom istom mjestu i svi radovi moraju biti gotovi! Za pet dana ili, ako bude kišnih dana, dan ili dva više. Počnite odmah, sada! Ovako kako trenutačno izgleda stadion možemo jedino na njemu uzgajati žabe! Vidimo se na ovom istom mjestu za pet dana! – rekao je Bandić.

– Istina je da me trenutačno stanje na stadionu malo brine, no zato smo i pozvali gradonačelnika Bandića da nam pomogne kako bi radovi bili obavljeni u najkraćem mogućem roku. Sama staza, srećom, nije oštećena no problemi s odvodnjom i oštećenja na skakalištima ne izgledaju nimalo dobro. No, miting je 2. rujna i imamo još dovoljno vremena otkloniti sve nedostatke. To za sve nas znači malo više stresa, no nema nikakve sumnje da će radovi biti na vrijeme završeni – rekla je Ivana Brkljačić.

Prodaja ulaznica za Hanžek po cijenama od 20, 30 i 80 kuna počinje 25. kolovoza, dodala je, a također je najavila da će 1. rujna kuglu pokraj gradskih fontana bacati svi najbolji svjetski kuglaši te da će i startne liste ostalih disciplina, uz Sandru Perković, Blanku Vlašić, Anu Šimić i Asafu Powella, biti popunjene brojnim velikim zvijezdama svjetske atletike.

>> Bandić najavio: 'Stotku' na Hanžeku trčat će i Asafa Powell

>> Bandić napao projektanta: 'Koji je idiot ovo napravio?'

Komentara 10

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
15:05 21.08.2014.

Pitam se pitam, prije tjedan dana bio je aktualan betonski propust na kanalu u Sesvetskom Kraljevcu. Da li su maknute one tri cijevi, zna li tko odgovor?! Zna li to VL?!

Avatar ljutatrava
ljutatrava
14:12 21.08.2014.

prvo kobasice,pa med,pa vino,pa vrt a sada i zabe!..stvarno je mastovit.

DZ
dragica.zecevic.16
16:00 21.08.2014.

ma bravo Bandić , uvijek ti je svaka na mjestu....ma pravi si

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije