Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kišoviti Hanžek

Šimić pobijedila Blanku, Perković do pobjede hicem preko 65 m

Sandra Perković
Foto: Sanjin Strukić/ PIXSELL
1/8
02.09.2014.
u 20:48

Treće mjesto osvojila Poljakinja Kamila Licwinko, koja je također preskočila visinu od 193 centimetra, ali je imala najviše pokušaja.

Ana Šimić pobjednica je skoka u vis na 64. Hanžekovićevu memorijalu! Pobijedila je s preskočenih 193, koliko je imala i drugoplasirana Blanka Vlašić, ali je na toj visini imala manje pokušaja.

- Bilo je jako teško po ovom vremenu. Željela sam bolje, ali nije išlo. Dvoboj s Blankom? Zbog lošeg vremena uzbuđenje nadmetanja je izostalo - rekla je Ana Šimić za HTV nakon pobjede.

A bolje je krenula Blanka koja je visine od 180, 185 i 189 preskočila iz prve, dok se Ana na njima mučila. No, u najvažnijem trenutku Šimić je bila prava, a kako su obje triput rušile 196, ona je došla do slavlja.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Treće mjesto osvojila je Poljakinja Kamila Licwinko, koja je također preskočila visinu od 193 centimetra, ali je imala najviše pokušaja.

- Molila sam Boga da preživim ovo natjecanje. Bila sam spremnija za više, ali vremenski uvjeti bili su očajni. No, ipak sam zadovoljna jer je ovo dobar put povratka i ovo je korak naprijed - rekla je Blanka.

Inače, po lošim vremenskim uvjetima i jakoj kiši na Mladost je došlo oko tisuću gledatelja.

Foto: Sanjin Strukić/ PIXSELL

A nakon skoka u vis, održano je i natjecanje u bacanju diska, u kojem je pobijedila naša zlatna Sandra Perković. I njoj je smetalo loše vrijeme, ali je ipak u posljednjoj seriji uspjela baciti disk 65.09 metara i potvrditi pobjedu.

- Uvjeti su bili stvarno jako loši. Kiša je padala bez prestanka, krug je bio jako mokar, disk se močio, ali eto skupila sam snage i uspjela pobijediti. Teško je opisati kako je to, to vam je kao kad vozite auto po skliskoj cesti i ne možete dati gas do kraja, rekla je Sandra pa dodala:

- Ovo je pobjeda za Ivana Ivančića, stvarno sam dala sve od sebe da ovdje slavim.

Komentara 3

RA
radio02
22:33 02.09.2014.

Nadam se da će Ana Šimić, nakon ovih pozitivnih rezultata, dobiti mjesto za treniranje!

HR
hrxxx111
21:15 02.09.2014.

ocito nekima nagrada nije dovoljno visoka pa se ni ne trude

1K
100%kaj
09:54 03.09.2014.

Volio bih vidjeti izvještaj koliko je ove godine HOO i ASH dao sredstava za prvu (Anu) a koliko za drugu (Blanku) i njihove timove. Kako to nelogično izgleda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije