Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sandra Perković

Ana i ja smo dobitna kombinacija, vrisnula sam kad je osvojila broncu

Sandra Perković
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
17.08.2014.
u 17:52

- Osjećam se fenomenalno, još sam pod dojmom. Znam da sam mogla oboriti još neke rekorde, ali nešto moramo staviti i za Amsterdam

Sandra Perković jučer je osvojila prvo mjesto u bacanju diska na Europskom prvenstvu, a danas joj je uručena zlatna medalja.

- Osjećam se fenomenalno, još sam pod dojmom. Znam da sam mogla oboriti još neke rekorde, ali nešto moramo staviti i za Amsterdam, rekla je Perković za HRT i otkrila gdje su joj granice:

-  Sandra Perković nema granica, želim stalno napredovati. Znala sam da sam spremna, sve se poklopilo, ali hvala Bogu, tu sam saznala koliko vrijedim, i samu sebe sam iznenadila.

Dotaknula se i uspjeha Ane Šimić.

- Ana i ja smo dobitna kombinacija, mi smo oduvijek bile cimerice. Znam što je sve skočila ove sezone i drago mi je zbog nje. Navijali smo iz petnih žila za nju, znam da nije lijepo veseliti se tuđoj nesreći, ali kad je ona Poljakinja rušila letvicu, vrisnuli smo od sreće.

Kraj nje je bio i Edvard Josipović, trener Ane Šimić.

- Bilo je naporno, ovo je fantastičan rezultat koji smo ostvarili nakon velike borbe. Kvalifikacije su nam bile naporne, ali osvojili smo veliku medalju. Nadamo se da ćemo dalje napredovati, još je puno toga pred nama. Kad bi se još samo u Zagrebu otvorila neka dvorana gdje bismo mogli trenirati...

Sandra je za kraj još otkrila kako se sutra u 21.15 vraćaju u Zagreb. Zaslužile su cure da ih netko i dočeka...

>>Ana Šimić preskočila osobni rekord i osvojila broncu na Euru!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije