Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Topnici se povukli

Arsenal odustao od Mandžukića! Wenger ne želi dati 25 milijuna eura

Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
01.07.2014.
u 16:57

Arsenal je, prema njihovu pisanju, doista zainteresiran, Wenger iznimno cijeni hrvatskog reprezentativca, ali je odustao jer Bayern traži previše. Arsenal je spreman ponuditi 19 milijuna eura

Mario Mandžukić još je u svibnju najavio odlazak iz Bayerna, ali još uvijek nije odlučio u kojem će klubu nastaviti karijeru. Njegov menadžer najavio je da bi ovih dana treba obznaniti konačnu odluku, a upravo zbog toga ne čudi da je Mandžo postao top tema, ne samo u Hrvatskoj već i diljem Europe.

Zainteresiranih klubova ima mnogo, a London Evening Standard tvrdi da su Arsenal i Chelsea odustali. Arsenal je, prema njihovu pisanju, doista zainteresiran, Wenger iznimno cijeni hrvatskog reprezentativca, ali je odustao jer Bayern traži previše. Arsenal je spreman ponuditi 19 milijuna eura, dok Bavarci traže 25. U članku se tvrdi da u Arsenalu smatraju da Mandžo ipak ne vrijedi toliko pa su odustali. Što se Chelseaja tiče, navodno ga više ne žele jer su sve dogovorili s Diegom Costom i zadovoljni su napadačkim opcijama.

Navodi se kako su u igri još uvijek njegov bivši klub Wolfsburg, kao i milanski Inter. 

No,za nekoliko dana znat ćemo ima li istine u ovim nagađanjima koja su posljednjih dana postala vrlo česta i napokon ćemo doznati gdje će Mandžukić igrati sljedeće sezone.

>>Raketa je otišao u Barcu, Mandžu želi Monaco...

Komentara 11

Avatar franioprvi
franioprvi
17:03 01.07.2014.

Pocele su velike igre ....

MT
mladen.turcic
22:35 01.07.2014.

nek mamic istovari 25 miljaa

KO
Kora
17:40 01.07.2014.

Nek pristane i na 19 milijuna. Kriza je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije