Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI USPJEH

Hrvatica Antonia Mirat ušla u finale britanskog X-factora!

Antonia Mirat nastupila je u britanskom "X Factoru"
Foto: Youtube Screenshot
1/4
02.12.2016.
u 15:18

Mislim da je ovo velika stvar za mene, ali i za našu zemlju, uzbuđeno nam je rekla Antonia

– Vi se sa mnom šalite – bila je prva reakcija naše sopranistice Antonije Mirat kada su je prije tjedan dana nazvali iz produkcije britanskog showa X- Factor da je obavijeste da se vraća u show.

– Mislila sam da se produkcija htjela našaliti sa mnom, ali kad su mi poslali avionsku kartu i raspored proba te redoslijed kojim natjecatelji nastupaju u velikom finalu, znala sam da su stvari ozbiljne i da sam ušla u top deset najboljih. Sad se užurbano spremam za nastup u Wembley Areni koji će pratiti milijuni gledatelja. Mislim da je ovo velika stvar za mene, ali i za našu zemlju – uzbuđeno nam priča Antonia.

Vratila je Sharon

Kako smo već pisali, sopranistica iz Trogira žiri X-Factora, u kojem sjede Simon Cowell, Sharon Osbourne, Louis Walsh i Nicole Scherzinger, oduševila je svojim izvedbama Mozartove “Čarobne frule” i “Respect”od Arethe Franklin i natjecanje je za nju završilo kada je došla do kruga od 15 pjevača u svojoj kategoriji.

Ipak, njezini nastupi ostavili su dojam na žiri, a pogotovo na Sharon Osbourne, čijom zaslugom Antonia je i dobila priliku da nastupi u superfinalu ovog glazbenog showa.

– Svaki od članova žirija dobio je priliku u show vratiti nekog od kandidata koji mu je bio favorit, a za Sharon sam ja bila taj tihi favorit. Omogućila mi je nastup u finalu jer sam prema njezinu mišljenju imala taj svoj poseban pečat, za nju sam imala taj faktor x – kaže nam 32-godišnja sopranistica.

Veliko je finale ovog popularnog showa sljedeće nedjelju u Wembley Areni, u kojoj će u publici sjediti 100 tisuća ljudi, dok će pred malim ekranima odluku o pobjedniku showa čekati milijuni gledatelja.

>>Antonia Mirat iz Trogira oduševila Britance u showu

Ključne riječi

Komentara 3

TR
Trnjanec
09:01 04.12.2016.

Je li tako teško provesti dvije minute na internetu i pronaći podatak da su u polufinalu UK X Factora redom: Matt Terry, Saara Aalto, Emily Middlemas i grupa 5 After Midnight? Znači, ostala su četiri izvođača u polufinalu, a u finalu idući tjedan ostaju *DVA*.

AF
AfganistanskiHrvat
16:17 02.12.2016.

Je, je. I ja sam kinez.

MA
majlena
19:02 02.12.2016.

BBC je objavio da jw njihova dokumentarna serija Planet Earth 2 gledanija o X faktora u dobnoj skupini od 16 do 35 godina. Nadam se da ce i domaci mediji pratiti trend i prestati nas zasipati vijestima o talent ii reality showovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije